Faghelg i Sandefjord 2024

NRT hadde en spennende faghelg i Sandefjord 12.-14.april. Vi drøftet organisering av teaterfeltet, og hvordan andre  innen frivilligheten organiserer seg og hva de samler seg om. På lørdagen besøkte vi Frilynt Norge sitt hus og ble vist rundt av Tale Haugan. Under presentasjonen av hva Frilynt Norge arbeidet med ble det flere runder med interessante diskusjoner og spørsmål. Etter besøker dro vi til hotellet og hadde årsmøte i NRT Vi avsluttet dagen med russerevyen til Sandefjord videregående skole i det nydelige gamle Verdensteateret. Søndagen presenterte hvert råd seg for nye og gamle medlemmer i NRT for å se hva vi har vært og hva vi ønsker å bli. Til slutt fikk vi besøk av Magni Hjertenes Flyum fra Noregs Ungdomslag som leder teaterutvalget i Kulturalliansen. Vi diskuterte amatørteaterfeltet og muligheter, regionskretser og hvem regionene er i den store helheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *