NYTT REVYSTEVNET I HOF

Om revystevnet

Frilynt Norge, Nettverk for regionale teaterråd, Viken teaterråd og Vestfold og Telemark teaterråd inviterer til fengslende revystevne og håper du og din gruppe er klar for å sone!

Ifølge straffelovens § 2023 kapittel 9-11 er dom falt Read more

les mer

FAGSAMLING I OSLO I APRIL

Rådene i NRT hadde et fagsamling med årsmøte på Helstyr hotell i Oslo 21.-23.april. Vi snakke om vår satsning i 2023 på temaet «Mental helse». Vi planla hvordan dette skal ut i hvert råd høst 2023, og være en Read more

les mer

Teaterkonferansen 2022

Link til påmelding: https://forms.office.com/r/VdkvbGkyM8

Viken Teaterråd, Buskerud Teater og Norske Historiske Spel lager igjen årets fagkonferanse og bevigenhet for teaterfolk i amatørteaterfeltet. I år er temaet Inkludering, og programmet er på vei til å bli ferdig. NRT har vært Read more

les mer

Tre satsninger på inkludering i 2022

I 2022 har NRT hatt fokus på inkludering i amatørteater. NRT har satset på informasjon, bidrar med to foredragsholdere til Teaterkonferansen 2022 med inkludering som tema, og et eget rullerende inkluderingskurs i 5 fylker med Skiraffen Teater.

OPPFORDRING TIL Read more

les mer

MeToo

NRT sin MeToo kampanje for amatørteaterfeltet

Nedefor er tiltak for å forebygge og håndtere seksuelt trakassering. Mer utfyllende hjelp finner du inn på likestilling- og diskrimineringsombudet.

Tiltak 1 – Kartlegg risiko

Kartlegg med styret, de på og bak scenen Read more

les mer