NYTT REVYSTEVNET I HOF

Om revystevnet

Frilynt Norge, Nettverk for regionale teaterråd, Viken teaterråd og Vestfold og Telemark teaterråd inviterer til fengslende revystevne og håper du og din gruppe er klar for å sone!

Ifølge straffelovens § 2023 kapittel 9-11 er dom falt i saken og alle mellom 20 og 107 år er erklært soningsdyktige. Hver person bøtelegges med kr 300 for kost og losji.Fengslet har begrenset med celler, så maks 5 fra hver gruppe. Påmeldingsfrist 20. april. Revystevnet prioriterer soningsdyktige revygrupper fra Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

Påmelding: https://form.jotform.com/230472669752060

Veiledere og foredragsholderne

Ida Nordskaug

Ida er utdannet skuespiller fra Teaterhøgskolen i Trøndelag. Hun elsker revy og har hatt regi på både profesjonelle og amatørrevyer. For noen år siden startet hun en revy, jazz, cabaret scene som het Sennepen Scene, den heter nå Oslo Nye Teaterkjeller´n og ligger midt i Oslo. Hennes mål er og få revyen opp og frem!

Andreas Gregersen

Andreas er dramapedagog, komiker, musiker, tekstforfatter og regissør. Han spiller egne forestillinger, og har skrevet tekster til både profesjonelle revyer og amatørrevyer. I tillegg har han har hatt regi på over 30 revyforestillinger. Han har særlig kompetanse innen tekst, musikk, og egenskapte/devised prosesser i revy- og humorteater. Han er utdannet dramapedagog ved NTNU og OsloMet. Der skrev han bachelor- og masteroppgave om satire i dramatiske tekster, samt komedie, revyprosess, og humor som identitetsmarkør.

I tillegg til disse foredragsholderne har dere også mulighet til å komme med deres innspill og erfaringer. Vi gleder oss til å ta deg og din revygruppe med på en spennende og lærerik helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *